Ablak, ajtó vasalat


Roto vasalat

Roto Frank - 70 évvel megelőzve a korát.A Roto először 1935-ben, alapítása évében forradalmasította az építőipart. Wilhelm Frank akkoriban mutatta be az első bukó-nyíló vasalatát Roto N néven, mellyel egy ablakot nyitni és buktatni is lehetett.

Ma, sok évtizeddel később a Roto Frank név világszerte újító, esztétikus és biztonságos vasalatrendszereket takar. A Roto Frank konszern két üzletágra tagolódik:
A Roto épületelem üzletág az egyik legjelentősebb szereplője a tetőtéri ablakok, tetőkibúvó ablakok és padláslépcsők piacának. Ezt a választékot teszik teljessé a szolárkollektor és fotocella rendszerek.

A Roto ablak, ajtó vasalat üzletág világszerte az egyik vezető gyártója ablak- és ajtóvasalatoknak. Mindegy, hogy milyen nyitásirányról, buktatásról, tolórendszerről, harmónika, vagy emelő rendszerről legyen szó - minden kívánt nyitási módszerhez létezik egy megfelelő Roto megoldás.A ROTO márkanév mindenütt otthon van Világszerte ahol az építőiparban vasalat technológiát használnak nagyon valószínű, hogy találkozni fog a Roto márkanevével, legyen ez a földgolyó bármely pontján is.

A Roto cég a szakmában az innovációt és a műszakilag kidolgozott tökéletes rendszermegoldásokat képviseli. Csaknem 70-es éves sikertörténetük lényege a vállalkozói szemlélet és a dinamika mellett, a sokrétű tapasztalat. Ezt egészíti ki jelenlétük és példás szervíztevékenységük az egész világon. A sikerre törekvés, a kreativitás, a tudás és a képesség révén nyerték el az építészek, iparosok és az építtetők bizalmát. Olyan márkatermékeket kínálnak, melyek látható és érzékelhető előnyöket nyújtanak a vásárlóközönségnek.

Bukó-nyíló vasalat
Bővebben a nyitásmódokról, itt olvashat:ablak, ajtó nyitásirányok
Megrendelés, üzenetküldés : Katt a képre:

Ablak, ajtó = Ablakdoki!